vineri, 12 septembrie 2014

Nokia 7380

Nokia 7380 este unul din cele 5 telefoane lansate in cadrul colectiei L'amour in anul 2005. Nokia 7380 este unul din cele mai interesante modele lansate de finlandezi. Acest model nu avea taste alfa numerice iar navigarea prin meniu se facea prin intermediul rotitei de navigare. Apelarea telefonica era de aceeasi natura, iar crearea unui sms era aproape imposibil.


 Nokia 7380 pe langa design-ul futurist avea si o unicitate din cauza materialelor care au fost folosite la producerea sa, respectiv piele si metal, pe langa plasticul de foarte buna calitate. Nokia 7380 nu era un telefon practic la momentul aparitiei, iar pana in ziua de astazi nu s-a bucurat de o notorietate in ceea ce priveste practicabiltatea, insa, din punct de vedere al design-ului, acest telefon face si astazi impresii.
 Camera telefonului este de 2MPx iar spatiul de stocare este de 52MB interni fara posibilitate de extindere a acesteia. Calitatea pozelor era buna pentru momentul respectiv iar posibilitatea de a folosi telefonul multimedia, gratie spatiului de stocare era posibil.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu